هانوتا

فهرست

خانه » مدیریت کسب و کار » معایب ایده آل گرایی در کسب و کار
24 مهر 1401

معایب ایده آل گرایی در کسب و کار

معایب ایده آل گرایی در کسب و کار

اکثر افراد بر این باورند که میتوانند یک شبه ثرونمند شوند. در حالی که به موفقیت رسیدن طبیعتا امری زمان بر است. معایب ایده آل گرایی در کسب و کار همین است که افراد میخواهند در زمان خیلی کوتاهی، بدون شکست به نتایج شگفت انگیزی برسند. ایده آل گرایی در کسب و کار هم امری جدا از این موضوع نیست. صاحبان کسب وکار همواره خیالاتی را در سر می پرورانند برای مثال برند خودشان را راه اندازی میکنند با یک نسبت خاص به سود دهی میرسند. انگار قرار است همه چیز طبق بیزینس پلن آن ها حرکت کند!

یکی از نکات مهم در شروع کسب و کار این است بهترین زمان شروع کار نزدیک ترین زمان ممکن است. مثلا شما در نظر بگیرید که یک ایده دارید که این ایده نه تنها کاربردی است بلکه موجب تغییرات چشمگیری در زندگی شما و دیگران میشود. حال دو راه دارید عملگرایی و ارتباط با یک مشاور جهت برنامه ریزی برای شروع کار و یا انتظار در جهت فراهم شدن شرایط مناسب برای شروع!

اگر شما هم جزو افرادی هستید که منتظر رسیدن به امکانات و شرایط فوق العاده هستید ممکن است شخصی دیگری ایده کسب و کار شمارا پیاده سازی کرده و درآمدی را که شما درباره ی آن خیال پردازی کرده اید را بدست آورد…

ممکن است این اتفاق برای شما هم افتاده باشد. پیشنهاد می کنم این مقاله را اصلا از دست ندهید

فهرست مطالب

بزرگترین دشمن ما ایده آل گراییست!

در ابتدای مقاله به این موضوع اشاره شد که رسیدن به یک درآمد خوب کاره یک شب نیست. حالا ارتباط این جمله با ایده آل گرایی در چیست؟ دقت کنید زمانی که شما یک ایده ی فوق العاده دارید و میخواهید که آن را پیاده سازی کنید نیازمند زمان کافی برای اجرای آن هستید. یک فرد ایده آل گرا حتما به این فکر میکند که باید تمام بیزینس پلن را به صورت تمام و کمال انجام دهد. حتی تمام جزئیات آن را برسی میکند تا بتواند آن را فوق العاده پیاده سازی کند. حال این توهم که من نباید نقص داشته باشم و همه چیز باید در زمان طرح ریزی شده پیاده شود موجب میشود فرد اصلا نتواند کار خود را شروع کند!

بیایید به تمام کارهای عقب افتاده ی خود دقت کنید!! تمام شنبه هایی که نیامدند و تمام اول هفته هایی که شما در نظر داشتید تا یک کار را بهتر شروع کنید. اگر پس فردا امتحان دارید و امروز خسته هستید مطالعه ی خود را به فردا واگذار نکنید و با خود نگویید که فردا درسم را میخوانم در عوض بهتر متوجه میشوم… این کار موجب هدر رفتن زمان شما میشود….

چگونه ایده آل گرایی خود را کنترل کنیم؟

ایده آل گرایی هم مانند سایر خصوصیات بدی ها و خوبی های خودش را دارد. اما کمی به خود آسان بگیرید. عالی بودن خوب است. طبیعتا بهترین بودن در هر زمینه ای احساس خوشایندی به ما میدهد. اما در نظر داشته باشید شما نیز مانند سایر افراد ممکن است نتوانید تمام کار هارا به شکل تمام و کمال انجام دهید. ذهن شرطی نسازید افراد ایده ال گرا با رو به رو شدن با اولین شکست متوقف میشوند. چون افراد ایده آل گرا اعتماد به نفس کافی ندارند. کافیست در نظر داشته باشید که شما میتوانید با گذشت زمان بهتر و بهتر شوید.

ایده آل گرایی مقدمه ای بر نابودی است!

فکر کنید با مبلغ کوچکی می خواهید کسب و کاری را راه اندازی کنید. تمام برنامه های آینده را برای خودتان ترسیم کرده اید برای مثال به این نتیجه رسیده اید که با شروع این کار من میتوانم ماهانه مبلغی را بدست بیاورم و کسب و کارم هم گسترش پیدا میکند؛ اما تا زمانی که نتوانم مغازه ای را برای خودم بخرد از فکر به اجاره ی مغازه و ترس از آن حاضر نمی شوم کار خود را شروع کنم. 

حتی با اینکه میدانید تمام افراد در بازار صاحب مغازه نیستند و درآمد بهتری از شما دارند شما کار خود را شروع نمی کنید. چه اتفاقی می افتد؟ متوقف می شوید تا زمانی که توانایی خرید یک مغازه برای خودتان را داشته باشید.

من نمیتوتنم چون…

من هم اگر پدرم بازاری بود کسب و کار خودم را داشتم…

تا خانه ساکت نباشد درس های این ترم را مرور نمیکنم….

کسب و کاری که شروع میکنم باید از ماه اول درآمد چشم گیری داشته باشد..

چنانچه این جملات را با خودتان مرور میکنید شما یک ایده آل گرا هستید.

با خوتان فکر کنید اگر قرار بود همه چیز طبق نقشه پیش برود. الان همه موفق بودند!! اصلا اگر همه چیز طبق پیش بینی شما باشد که هیچ هیجانی وجو ندارد!

ده برابر تلاش کن

پیشنهاد میکنم همیشه در کتاب قانون 10 برابر آمده که 4 سطح عملکرد وجود دارد که همه ما در شرایط مختلف زندگی از آن‌ها استفاده می‌کنیم. بااین‌حال، اکثر مردم معمولا از سه سطح اول عملکرد استفاده می‌کنند. یادتان باشد فعالیت‌های معمولی به نتایج معمولی منجر می‌شوند. برای رسیدن به نتایج فوق‌العاده باید عملکرد فوق‌العاده داشته باشید.

سطح 1: هیچ‌ کاری انجام ندادن: افراد بی حوصله و بی هدف

سطح 2: عقب‌نشینی: افرادی که ریسک نمیکنند

سطح 3: عملکرد معمولی: راضی به نتیج معمولی

سطح 4: اقدام خارق‌العاده: بی تفاوت به نظرات منفی دیگران و ساعات کاری

اگر میخواهید نتایجی که در ذهنتان هستند واقعا به ثمر برسند پیشنهاد می کنم یا ده برابر تلاش کنید… یا ده برابر زمان بگذارید! مطمئن باشید هدف شما هم ده برابر بزرگتر می شود.

بهانه ها تمام نمی شوند

در صورتی که به یک درآمد حدود 10 میلیون فکر میکنی من نظرم اینه بیای و این مبلغ رو 10 برابر کنی!! درسته یه درآمد 100 میلیونی اونم توی یک ماه… به جاش ازت چیزی که میخوام اینه که اگر تا الان انتظار داشتی وقتی شروع کنی یک ماه بعد 10 میلیون تو حسابت باشه بیای و 10 برابر تلاش کنی و به خودت یکسال زمان بدی و اصلا هم به این فکر نکنی که باشه بزار پس از ماه بعد که …..

برای اینکه زمان زیادی رو از الان هدر ندی پیشنهاد میکنم حتما با ما ارتباط بگیری… برای این کار کافیه اطلاعاتت رو برای ما ارسال کنی. گروه آموزشی هانوتا متشکل از 50 مشاوره ی خبره در زمینه کسب و کار هست که آماده ی پاسخ گویی به شماست.

hanotacrm

اشتراک در
اطلاع از
guest
نام دوره
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
preloader