هانوتا

فهرست

خانه » طراحی وبسایت » تنظیم پروفایل شخصی
12 مرداد 1401

تنظیم پروفایل شخصی

تنظیم پروفایل شخصی

در این مقاله قراره تنظیم پروفایل وردپرس به شما آموزش داده شود. وقتی که وردپرس رو در سرور نصب میکنید، فقط میتوانید یک پروفایل داشته باشید. این پروفایل، پروفایل مدیره و میتونه چند کاربر داشته باشه که خودشون پروفایل مخصوصی دارند. اطلاعات این پروفایل ها هنگام پست مطلب یا در صفحات،  نظرات و دیگر بخش های سایت نمایش داده میشه.

بیشتربخوانید: شروع کار با وردپرس

بیشتربخوانید: شروع کار با وردپرس

فهرست مطالب

ورود به پروفایل

اگر شما بخواید پروفایل میتونه دارای اطلاعات باشه و هر زمانی میتونید اون رو ویرایشش کنید. هروقت شما روی پروفایل عمومیتون تغییراتی ایجاد میکنید، این تغییرات در هر جایی که پروفایل نمایش داده میشه تغییر میکنه. هنگامی که در وردپرس وارد میشید دو راه برای دسترسی به پروفایل وجود داره:

  • با رفتن به toolbar وردپرس روی نام سایت و انتخاب Edit My Profile
  • رفتن به داشبورد و انتخاب Users از پنل کناری و انتخاب Your profile

اینجا جاییه که میتونیم تنظیم پروفایل وردپرس و مشخصاتش رو ببینید.

تنظیم پروفایل شما

یادتون باشه وقتی اطلاعات رو وارد پروفایل میکنید همه ی مخاطبان سایت همه ی اون اطلاعات رو میبینن پس اطلاعات شخصی خودتون رو اینجا به هیچ وجه وارد نکنید.

تنظیم پروفایل وردپرس

visual editor

در بخش visual editor شما میتونید میحط گرافیکی رو فعال یا غیر فعال کنید. اگر بریم در یک پنجره ی جداگانه در پست و بخوایم یک پست جدید بسازیم میبینید که پنل بزرگتری داریم. میتونید تمامی پستتون رو توی اون بنویسید و محتواتون رو قرار بدید. پنل ویرایش دو سربرگ داره html و visual(گرافیکی). اگر در سربرگ visual برید تمامی متن رو به صورت منظم میبینید و اگر بخواید bold کنید به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید.

تنظیمات پست سایت

اگر به سربرگ html برید تمام متن رو به صورت html میبینید و متن شمارو تبدیل به کد میکنه. بعضی از کاربرها دوست ندارن visual رو ببینن و html رو انتخاب میکنن. این افراد در پروفایلشون میتونن visual رو غیر فعال کنن.

پس اگر در قسمت پروفایل گزینه ی Disable the visual editor when editing رو فعال کنید؛ حالت visual در نوشته های شما غیر فعاله و هیچ وقت visual رو نمیبینید و html رو میبینید. برای بیشتر کاربرها این گزینه غیر فعاله.

تم سایت

گزینه ی بعدی انتخاب رنگ برای صفحه ی مدیریت وردپرس هست. رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید و پروفایلتون رو به روز رسانی کنید.

Enable keyboard short cut for comment moderation

گزینه ی بعدی اضافه کردن Enable keyboard short cut for comment moderation هست که اضافه کردنshort cut برای نظراته.این یک گزینه ی فوق العاده هست برای وقتی که شما نظرات زیادی دارید و میتونید با یک کیلیک اون هارو مدیریت کنید. اگر میخواید این عملکرد رو فعال کنید باید روی لینک More information کلیک کنید، که در یک پنجره ی جدید باز میشه و در مورد short cut های کیبورد بهتون اطلاعات میده.  شما یاد گرفتید که چطور نظرات رو سریع مدیریت کنید. اگر نظرات خیلی زیادی داشته باشید این گزینه فایده ای نداره و شما میتونید فعال یا غیر فعالش کنید.

 

کدکس وردپرس

toolbar

گزینه ی بعدی Show tool bar when viewing site هست که اگر غیر فعالش کنید toolbar به شما نشون داده نمیشه.  میتونید این گزینه رو غیر فعال کنید و بعد ببینید که سایت به چه شکلی درمیاد. البته پیشنهاد میکنیم که فعالش کنید، چون toolbar یه چیزه مفید برای کار در سایت شماست و خیلی راحت میتونید بین صفحات منتقل بشید. اگر غیر فعالش کنید کار کردن در وردپرس رو سخت میکنید.

personal

در تنظیمات personal اطلاعات شخصی رو دارید. اینجا جایی هست که میتونید متن مورد نظرتون رو وارد کنید و تصمیم بگیرید نامتون چگونه برای عموم به نمایش در بیاد. باید توجه داشته باشید که نمیتونید username رو تغییر بدید و این چیزه خیلی مهمیه؛ چون username یک ابزاره و وردپرس با اون همگام سازی میشه. چون با این نام وارد شدید نمیتونید تغییرش بدید. اگر یادتون باشه در مقالات قبلی گفتیم از Admin برای username استفاده نکنید. اگر برای مواقعی username رو Admin قرار دادید؛ باید یک user جدید ایجاد کنید و باهاش وارد بشید و Admin رو پاک کنید. این تنها راه برای از بین بردن Admin هست. پس شما نمیتونید username رو تغییر بدید. اما بهتون پیشنهاد میکنیم username مخصوص خودتون رو بسازید. اینجا بهش احتیاج نداریم. چیزی که لازمه وارد کردن نام هست پس میتونید اسم خودتون رو در مقابل first name و last name وارد کنید. میتونید اگر خواستید هم لقبی برای خودتون انتخاب بکنید و در مقابل nick name وارد کنید. در منویی که در مقابل Display name public as وجود داره میتونید انتخاب کنید اسمتون چگونه برای عموم نمایش داده بشه. میتونید یکی از گزینه هایی که مدنظرتون هست رو انتخب کنید تا نامتون در سایت به نمایش در بیاد.

Contact info

قسمت بعدی بخش contact هست که چیزه جالبیه در toolbar یک آیکون کوچیک قرار داره که اگر روش برید میبینید که یک عکس براش در نظر گرفته شده

contact wordpress

چون ما یک پروفایل در سایت ساختیم که اسمش gravatar هست و اون رو به ایمیلمون متصل کردیم و در پروفایل این عکس وجود داره. این یک avatar هست که به ایمیلتون متصل میشه. چون ما یک آدرس ایمیل در اینجا وارد کردیم به gravatar متصل شده و عکسی که داشتیم اینجا وارد شده. میتونیم اینجا ایمیل مورد نظرمون رو وارد کنیم. بعدش میبینید که gravatar من به عکس شما تغییر میکنه. در ادامه یادتون میدیم که چطور gravatar خودتون رو بسازید. ایمیل فقط برای ارسال اطلاعاته پس از یک ایمیل واقعی استفاده کنید.

در قسمت بعدی میتونید آدرس سایت رو وارد کنید.

در بخش های بعدی گزینه هایی برای چت هست و خیلی مورد استفاده قرار نمیگیره.

گزینه ی AIM، Yahoo IM، Jabber/Google talk رو دارید. یادتون باشه این اطلاعات برای نمایش عموم هست.

بیوگرافی

گزینه ی بعدی برای بیوگرافی و زندگی نامه هست و آخریش هم پسسوردی هست که ما اینجا در نظر میگیریم. یادتون باشه که اگر این هارو پر کردید هر کسی میتونه ببینه. اگر اطلاعاتتون رو به اشتراک بزارید چیزه خیلی جالبیه و هر موقعی که خواستید میتونید دکمه ی انتشار رو بزنید. New password هم برای رمز جدید پروفایل شما محسوب میشه و میتونید رمز جدیدی رو در این قسمت وارد کنید. اینجا حتی به ما میگه که password ما چقدر قوی هست.

پروفایل در وردپرس شامل اطلاعات شما یا اطلاعاتیه که مایل به انتشارش هستید. وردپرس اطلاعات شمارو ذخیره میکنه پس از تنظیم کردن پروفایل غافل نشید چون چیزه خیلی مهمیه از اینجا میتونید ایمیل ها، اسم و پسوردتون رو کنترل کنید.

ساخت عکس پروفایل در Gravatar

هر کاربری که در وردپرس ثبت نام میکنه یک پروفایل مخصوص به خودش داره میتونه با کلیک بر روی نامش در toolbar به پروفایل دسترسی داشته باشید. علاوه بر اینکه میتونید در وردپرس پروفایلتون رو هم بسازید میتونید چیزه دیگه ای هم بهش اضافه کنید که اسمش gravatar هست. Gravatar یا globally recognize avatar یک سرویسی هست که به طور خودکار ساخته میشه و به شما اجازه میده پروفایلتون رو در وبسایت های مختلف همزمان با اون به روز کنید و اطلاعات رو در اون قرار بدید. اطلاعات شما در ایمیلتون قرار داره. عکس رو از Gravatar میگیریم که با ایمیلمون یکی میشه.

بریم سراغ بخش مهم تنظیم پروفایل وردپرس. خب ابتدا ایمیل مد نظر  رو در تنظیمات پروفایلمون وارد میکنیم. طبیعتا عکسی ندارید چون Gravatar  براش مشخص نشده. بایت به سایت Gravatar.com برم و Gravatar خودم رو بسازم. اگر با سایت WordPress.com کار کرده باشید، یک قسمت هست که در اون لینک میده به Gravatar شما. که در نسخه های جدید وردپرس هم اضافه شده.

ویرایش عکس پروفایل

اینجا میتونیم Gravatar دیگران رو ببینیم یا مال خودمون رو ایجاد کنیم.

Gravatar

روی گزینه ی Create your Gravatar کلیک کنید. دقت کنید که فیلترشکنتان روشن باشد.

ساخت اکانت Gravatar

اطلاعات ایمیل خود را وارد کرده و یک نام کاربری و رمز عبور برای خود انتخاب کنید.

مدیریت Gravatar

در صفحه ی اصلی بخش مدیریت Gravatar به شما پیامی نمایش داده میشود که عکس خود را انتخاب کنید.

آپلود عکس در Gravatar

روش های متفاوتی برای ارسال عکس وجود داره از جمله آپلود اون از طریق سیستم یا URL مورد نظرو…

آپلود عکس جدید در Gravatar

عکس رو انتخاب و سپس بارگذاری میکنیم.

اکتیاز دهی به Gravatar

گزینه ی اول رو انتخاب میکنیم.

تایید عکس در Gravatar

سایتمون رو اضافه میکنیم.

وارد کردن اسم و جزئیات در Gravatar

اینجا میتونیم Gravatar دیگران رو ببینیم یا مال خودمون رو ایجاد کنیم.

وارد کردن وبسایت در Gravatar

انتخاب رنگ پس زمینه هم دست شماست.

انتخاب پس زمینه در Gravatar

امیدوارم آموزش تنظیم پروفایل وردپرس برای شما مفید واقع شده باشد بسته به نسخه وردپرس شما ممکن است برخی از این نام ها کمی تغییر پیدا کرده باشد.

اگر متوجه ی هر کدام از گزینه ها نشدید کافیست سوالات خود را مطرح کنید.

مدرسه کسب و کار هانوتا با ارائه ی آموزش های تکمیلی در همه ی حوزه ها سعی در ارتقا سطح علمی دانشجویان دارد تا در کوتاه ترین زمان ممکن با ایجاد یک اکوسیستم بتوانند محصولات و خدمات خود را ارائه کنند. در صورت تمایل به ثبت نام یا درخواست مشاوره ی رایگان میتوانید اطلاعات خود رو برای ما ارسال کنید کافیست بر روی گزینه ی درخواست مشاوره رایگان کلیک کرده و اطلاعات خود را برای ما ارسال کنید.

 

بیشتربخوانید: مقدمه وردپرس

بیشتربخوانید: مقدمه وردپرس

حتما در بخش دیدگاه نظرات خود را برای ما بنویسید.

به سوالات شما ظرف یک روز پاسخ داده میشود.

Twitter
Telegram
WhatsApp

hanotacrm

اشتراک در
اطلاع از
guest
نام دوره
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
preloader