گوگل تنها موتور جستجویی نیست که ابزارهایی را برای سئو به همراه دارد. بهتره با بینگ وب مستر تولز Bing webmaster tools هم آشنا شوید. این ابزار هم مثل google web masters tools بهمون اجازه می دهد، ببینیم Bing درباره ی سایتمان چه اطلاعاتی دارد و نحوه ی index شدن وبسایتمون توسط Bing را بهینه کنیم.
بیشتربخوانید: گوگل وب مستر تولز
بیشتربخوانید: گوگل وب مستر تولز
باید اکانت Bing داشته باشید. بعد از login شدن سایت مورد نظرتان را باید وارد کنید. بعدش دو تا کار دیگر هم باید انجام بدهید. اول اگر XML site map دارید می توانید برایش URL تهیه کنید. اگر ندارید هم نگران نباشید می شود این کار را بعدا هم انجام داد.
همچنین می توانید مشخص کنید وبسایتتان چه زمانی از روز بیشترین ترافیک را داشته باشه. Bing سعی می کند سایتتان را در زمانی غیر از اوج ترافیک جستجو کند. مرحله ی بعد اینه که ثابت کنید این وبسایت مال شماست. برای این کار می توانید مثل فرآیند گوگل یک فایل خاص را روی سرورتان آپلود کنید. یا یک برچسب را روی صفحه ی پیش فرضتان copy – paste کنید یا روی DNS وبسایتتان یک تغییر کوچک ایجاد کنید.
بعد از این کار وقتی روی وبسایتتان کلیک کنید؛ یک صفحه ای باز می شود که روی آن آمار قرار دارد.
وضعیت سایت شما را از نظر رویت، تعداد کیلیک و همچنین روند Index شدن سایتتان نشان می دهد. اگر بیاید پایین تر می توانید کلمات کلیدی و گزارش Inbound links را مشاهده کنید.
با کلیک بر روی هر کدام از لینک ها اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار می گیرد. بخش search keywords میزان کلیک روی هر کلمه ی کلیدی رو به علاوه ی میزان رنکینگ وبسایتتان توی بازه ی زمانی مشخص را بهمون نشان می دهد.
گزارش inbound reports گزارشیه برای تعداد لینک هاییه که تا حالا Bing در وبسایتتان شناسایی کرده. حالا یک جدول هم در زیرش قرار داره.
اگر روشون کلیک کنید کتوجه می شوید که کدام وبسایت به کدام صفحه ی شما لینک داده است.
گزارش مهم بعدی Crawl information reports هستش این بخش را می توانید در منوی سمت چپ در بخش Reports & Data پیدا کنید. از اینجا میشه خطاهایی که Bing موقع جستجو کردن صفحه ی شما باهاش رو به رو می شود را دید. اگر خطایی وجود دارد بهتر است حنما این خطاها را برطرف کنید. به علاوه اگر صفحه ای را redirect کرده باشید می توانید، در این بخش آن را ببینید و به این ترتیب مطمئن بشوید که محتواتون به خوبی به صفحه ی دیگری منتقل شده باشد.
روی Report & Data گزارش های دیگری هم وجود دارد که می توانید بررسی کنید.
بهتره هر چیزی که لازمه را در اختیار Bing بگذارید. برای اینکار باید بریم سراغ بخش Configure my site از اینجا می شود بخش XML site map را مدیریت کرد. هر URL Promoter ای به Bing کمک می کند لینک هاتون را شناسایی کند را تغییر داد، نحوه ی بارگذاری صفحه توسط Bing را کنترل کرد، صفحاتی که Bing اجازه ی مشاهده داره را مشخص کرد و خیلی چیزای دیگه.
بیشتربخوانید: برنامه ریزی دراز مدت برای محتوا
بیشتربخوانید: برنامه ریزی دراز مدت برای محتوا
در آخرین گام در بینگ وب مستر تولز برسیم سراغ بخش Diagnostics & tools در این بخش ابارهای زیادی وجود دارد که به بهینه سازی سایت کمک می کند.
ابزار research keywords مثل ابزار گوگل عمل می کند و پیشنهادات فوق العاده ای در مورد کلمات کلیدی می دهد. فقط حتما یادتون باشد که این اهداد در مورد موتور جستجوی Bing هست و معمولا از google کمتره.
بهتره برای بررسی ابزار SEO Analyzer هم یکم وقت بگذارید. عملکرد این ابزار هم مشابه SEO MOZ هست و شما را از خطا هایی که می شود برطرف کرد مطلع می کند.
البته این ابزار مثل MOZ on page grader که قبلا دیدیم، هر خطا یا مشکلی در صفحه وجود دارد را ارائه میدهد؛ کامل نیست. مهم ترین تفاوتشان این است که این ابزار کلمات کلیدی خاصی را مثل ابزار MOZ در نظر نمی گیرد.
درسته که Bing سهم بازار خیلی کمتری نسبت به google دارد اما تعداد خیلی زیادی از مردم از این موتور جستجو استفاده می کنند که نمیشه ازشون چشم پوشی کرد.حتما کار با بینگ وب مستر تولز را جدی بگیرید. علاوه بر این ابزارهای Bing بهتون این اجازه را می دهد که بهسنه سازی را به بهترین شکل انجام دهید.
حتما مقاله ی گوگل وب مستر تولز رو مطالعه کنید. یادتون باشه که هدف این مقالات یادگیری شماست.
اگر تصمیم دارید کار خود را جدی در فضای وب انجام دهید کافی است اطلاعات خود را جهت مشاوره برای ما ارسال کنید کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما ارتباط برقرار می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید